Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
«ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΙ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ»
Αύγουστος 2018

Την Τρίτη 14 Αυγούστου μετά το πέρας του εσπερινού, πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Αν και ο καιρός εφέτος ήταν αρκετά «σκληρός» με εμάς, την τελευταία στιγμή μας έκανε το χατίρι και όλα ήταν έτοιμα να υποδεχτούν τους μελλοντικούς πρωταθλητές του στίβου και της ζωής.

Το μεγάλο αγώνισμα ένα, αγώνες δρόμου, και τα παιχνίδια πολλά.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε κατηγορίες, ανά ηλικία και έλαβαν μέρος σε έναν αγώνα ταχύτητας, όπου μεγαλύτερη αξία από την πρωτιά έχει η συμμετοχή, η προσπάθεια και η επιμονή να μην τα παρατήσεις και να φτάσεις στο τέλος.

Στην συνέχεια αφού οι συμμετέχοντες ξεκουράστηκαν, συμμετείχαν ανά ομάδες σε διάφορα πρωτότυπα παιχνίδια ταχύτητας και δεξιοτήτων, που με επιτυχία διοργάνωσαν μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Η βραδιά έκλεισε με το σπάσιμο της πινιάτας και την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων όσων παιδιών έλαβαν μέρος στους αγώνες δρόμου.

Κλείνοντας εκ μέρους του Δ.Σ θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Κατερίνα Πρεβεζάνου για την συμμετοχή της και την διοργάνωση των αγωνισμάτων / παιχνιδιών που έλαβαν μέρος τα παιδιά μας.


Βλάχος Π Δημήτρης.
Ασπρόπυργος 18/8/18


Τρίτη 14/8/2018
Εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους.
  


 

Την Τετάρτη 15 Αυγούστου, ημέρα γιορτής για την ορθοδοξία. Οι Ασπροπυργιώτες  μαζεύτηκαν στην εκκλησία της Θεοτόκου όπου ο πατέρας Νικόλαος λειτούργησε και άγγιξε τις καρδιές  των παρευρισκόμενων ακούγοντας τα πατήματα  της Παναγίας προς την αιώνια ζωή.

Το απόγευμα μετά το τέλος μιας ισχυρής βροχόπτωσης άρχισαν οι ετοιμασίες στην πλατεία του χωριού για την έναρξη της εκδήλωσης  «Λόγια και Χορός στο Δέντρο».

Αυτή η εκδήλωση ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες καθώς μαζί μας βρίσκονταν ο εμπνευστής των εκδηλώσεων κος Δημήτρης Παπακωστόπουλος και τα παιδιά του Αλέκου και της Μαρίας Καλοκυθά Ανδρέας και Ελένη, εμπνευστές των ομωνύμων βραβείων.

Πριν την έναρξη των εκδηλώσεων διαβάστηκαν σύντομα βιογραφικά σημειώματα των τιμούμενων προσώπων και απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες.

Συγκινητικά ήταν επίσης τα λόγια του κου Παπακωστόπουλου,  της Ελένης Κολοκυθά και ο χαιρετισμός που αναγνώστηκε από τον κο Γιώργο Κουζη εκ μέρους του κου Βασίλη Πατσιοκώστα για τον καλό του φίλο Αλέκο Κολοκυθά.   

Στην συνέχεια τα παιδιά του Αλέκου και της Μαρίας Κολοκυθά  ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος της εκδήλωσης με την απονομή των χρηματικών βραβείων  στους νεοεισαχθέντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Κλείνοντας τον λόγο πήρε η ορχήστρα του κου Μπάρκα ώστε να αρχίσουν οι χοροί που κράτησαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες.
       
Βλάχος Π Δημήτρης.
Ασπρόπυργος 18/8/18