Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 19 Νοεμβρίου 2018 αποφάσισε να παραστεί ο Σύλλογος στον εορτασμό που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό μας στη μνήμη του Αγίου νέου Οσιομάρτυρα Ρωμανού, που η Εκκλησία μας τιμά στις 16 Φεβρουαρίου και ο οποίος, ως γνωστό, κατά τον Συναξαριστή, γεννήθηκε στο χωριό μας.
Στις προθέσεις του Δ.Σ. ήταν να διοργανωθεί την ημέρα αυτή εκδρομή τού Συλλόγου στο χωριό, προκειμένου να μετάσχουν στον εορτασμό όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη. Όμως η δράση αυτή, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Ελπίζουμε σε κάποια άλλη ευκαιρία, με καλύτερες προϋποθέσεις. Κατόπιν τούτου μέλη του Δ.Σ. θα παραστούν το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, στην πανηγυρική θεία λειτουργία που θα πραγματοποιηθεί στο ομώνυμο του Αγίου παρεκκλήσι που βρίσκεται στο χωριό μας, κατά την οποία σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ευρυτανίας, κ. Γεώργιος. Καλούμε όσα μέλη και φίλοι του Συλλόγου μπορούν, να παρευρεθούν στην εόρτιο ακολουθία του τοπικού μας Αγίου.

Για το Δ.Σ.
ο Πρόεδρος
Γιώργος Κουζής