Δευτέρα 1 Απριλίου 2019


O Σύλλογος Απανταχού Προυσιωτών για δεύτερη φορά εφέτος διοργανώνει αιμοδοσία την Κυριακή 7 Απριλίου στο ΓΝΑ Σωτηρία.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή μας εκτός από δώρο ζωής του Άνθρωπου προς τον Άνθρωπο αποτελεί και πράξη τιμής και εθελοντισμού.

Παρακάτω επισυνάπτεται η ανακοίνωση του συλλόγου.

Καλησπέρα φίλοι πατριώτες.

Όπως γνωριζετε η τράπεζα αίματος Πρωην Δήμου Προυσού ιδρύθηκε με τη συμμετοχή σας στις 16 Δεκεμβρίου 2018, με την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών. Τα μέλη της είναι πατριώτες, φίλοι τους αλλά απλοί φίλοι της περιοχής μας. Εχει συμπληρωθεί ήδη μία περίοδος τριών μηνών και το ισοζύγιό μας είναι θετικό. Για να συνεχίσει να είναι, εχει προγραμματιστεί μια νέα αιμοδοσία στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 απο τις 09:00-14:00.

Όσοι δεν ήλθατε την προηγούμενη φορά για κάποιο λόγο, σας περιμένουμε σε αυτή την αιμοδοσία.
Θυμίζουμε στο σημείο αυτό οτι: * Στην τράπεζά μας γίνονται δεκτά μέλη που έχουν δώσει τουλάχιστο την πρώτη αιμοδοσία είτε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο είτε σε εξωτερική υπο την αιγίδα του νοσοκομείου. * Τα μέλη μας που το εχουν αμελήσει, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να μας στείλουν υπογεγραμμένη την αίτηση μέλους ωστε να ενεργοποιηθεί η συμμετοχή τους στην Τράπεζά μας. Διαφορετικά δεν θα μπορούν να διαχειριστούν το αίμα τους. * Η αίτηση για λήψη αίματος γίνονται μόνο ηλεκτρονικά απο τα ενεργά μας μέλη για αυτούς ή για συγγενικά τους πρόσωπα.