Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή του νέου προέδρου της κοινότητας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Οι  εκλογές έγιναν,  τα αποτελέσματα βγήκαν,  η επιτυχία ήρθε.

Η επιτυχία αυτή, μου έδωσε  όπως είναι φυσικό  το συναίσθημα της χαράς  αλλά ταυτόχρονα  και το αίσθημα της ευθύνης  των καθηκόντων  που αναλαμβάνω  και ευελπιστώ  να βγω αντάξιος  των προσδοκιών σας.

Για το αποτέλεσμα αυτό,   είχα τη συμπαράσταση  αλλά  και την  ηθική  υποστήριξη της συζύγου μου, η οποία αν και δεν είναι ελληνίδα,  αγαπά πολύ την Ελλάδα  και  ιδιαίτερα   το χωριό μας.

 Επίσης, πρέπει να αναφέρω ότι,  στην νίκη αυτή συνετέλεσε  η βοήθεια και η στήριξη των συγγενών μου, των φίλων  και πολλών άλλων συγχωριανών, που ακούραστα ήταν δίπλα μου από την αρχή του αγώνα  αυτού, με στόχο το καλό του χωριού μας.

Δεν είμαι πολιτικός και δε με συγκινούν οι τίτλοι. Σε μένα θα δείτε απλά έναν άνθρωπο που θέλει την πρόοδο του χωριού και για αυτό ζητώ την συμπαράσταση όλων σας .

Επιθυμία μου είναι  μια γόνιμη  παραγωγική επικοινωνία και συνεργασία με το Σύλλογο και όλους εσάς,  για να καταφέρουμε το χωριό μας να γίνει  πρότυπο χωριού.

Τόσο εγώ όσο και οι συνυποψήφιοι του συνδυασμού μας,  κ. Γεώργιος Β.Παπασπύρος, κ.Ευάγγελος  Δ.Παπασπύρος  & κ. Βασίλειος  Κ.Ράπτης,  σας  Ευχαριστούμε  από καρδιάς.

 Όλοι Μαζί  για το χωριό μας!!   Δεν περισσεύει κανείς .  Όλοι μαζί!

 

Σας Ευχαριστώ όλους

Χρήστος  Κούτουλας